שאלה לגבי שהות בלתי חוקית בארה"ב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • יפתח מרום

    נשלח ע"ייפתח מרום 20:40, 15 בספטמבר 2014

    שלום רב. ראיתי שנכתב פה בפורום כי אדם ששהה למעלה משנה באופן בלתי חוקי בארה"ב לא יוכל לקבל שוב ויזה אמריקאית (מלבד דרך חתונה וכאלה דברים). לעומת זאת, נאמר לי ע"י אחרים שלאחר 10 שנים ממועד השהייה הבלתי-חוקית, אדם רשאי ע"פ החוק האמריקאי לבקש שוב ויזה. האם אכן יש למי ששהו באופן בלתי חוקי בארה"ב סיכוי לקבל שוב ויזה לאחר 10-15 שנה מביצוע העבירה? תודה מראש, יפתח. (רק אבהיר שלא אני השוהה הבלתי חוקי אלא בן/בת משפחה איתו/ה אני מתכנן טיול משותף ביבשת...)

    השב
  • 21:04, 15 בספטמבר 2014

    מי ששהה מעל שנה לא חוקי לא יכול לקבל ויזה למשך 10 שנים מביצוע העברה
    אחרי שעברו 10 שנים הוא יכול לבקש ויזה
    אבל, יבדקו אותו טוב טוב, הרבה יותר מאדם ישר
    והסיכוי שיקבל הרבה יותר קטן

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.