בקשה לאזרחות אמריקאית. נשואה לאמריקאי. - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • ענת אורן

    נשלח ע"יענת אורן 12:42, 23 בספטמבר 2014

    שלום רב, אני נשואה לאמריקאי (בעל אזרחות אמריקאית) מספר שנים. יש לנו שני ילדים, שהם קיבלו אוטמטית אזרחות אמריקאית ואנו גרים בישראל. יש לנו עניין להמשיך לגור בישראל. יחד עם זאת אני רוצה לקבל אזרחות אמריקראית עבורי. רציתי לדעת את התהליך, מה צריך להגיש/טפסים. האם צריך לחיות שם תקופה, למרות שאנו רוצים להמשיך להתגורר בישראל. או מספיק לטוס לזמן קצר, או מספר ביקורים קצרים.האם צריך לקחת בחינה כל שהיא. כמה זמן זה לוקח. כל מידע לגבי התהליך יעזור. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, ענת

    השב
  • 13:32, 23 בספטמבר 2014

    בלתי אפשרי
    כדי לקבל אזרחות אמריקאית
    בעלך יצטרך לבקש עבורך גרין קארד
    אחר כך כשיהיה לך גרין קארד
    תצרכי לגור בארצות הברית 3 שנים
    לא לבקר, או לקפוץ פעם ב...
    לגור בארצות הברית 3 שנים

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.