ויזת F1 לארהב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • יוגב

    נשלח ע"ייוגב 13:16, 6 באוקטובר 2014

    שלום ושנה טובה, אשתי אמורה להתחיל ללמוד בארה"ב באפריל כך שבסוף פברואר אנחנו אמורים לגשת לויזה (ולטוס כחודש לפני תחילת הלימודים). אני עובד 3 שנים באותה חברה וכעת קיבלתי הצעה טובה יותר (שכר גבוה יותר ופחות שעות + קידום בתפקיד). אני חושש לעבור בשביל 5 חודשים (למרות שזה משתלם לי מכל הבחינות) כי אני חושש שאי רציפות בעבודה תמנע ממני קבלת הויזה. במועד הראיון יהיה לי ותק של 4 חודשים בחברה החדשה. מה דעתך?

    השב
  • 15:42, 6 באוקטובר 2014

    למה זה רלוונטי ?
    הויזה העיקרית היא של אישתך, לא שלך
    ואותה יראינו
    אתה בכל מקרה לא תוכל לעבוד בארצות הברית
    לכן לא רלוונטי כמה זמן עבדת לפני בישראל
    מה שכן, כדי לקבל את הויזה, תצטרכו להוכיח שיש לכם מספיק כסף לכל התקופה לשכר לימוד ולמחייה
    כי גם אתה וגם אישתך לא תוכלו לעבוד, כן, אישתך תוכל לעבוד בתוך הקמפוס, 20 שעות , אבל זה כמובן לא ממש עבודה או הכנסה.
    אני מקווה שתוכנית הלימודים ל אישתך, היא במוסד רציני ומוכר, יש לאישתך הסבר טוב למה היא רוצה ללמוד דווקא שם ולא בזול בישראל
    ושיש לכם מספיק כסף לכל התקופה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.