כניסה חוזרת - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אורי

    נשלח ע"יאורי 02:01, 21 בינואר 2015

    היי, רציתי לשאול שאלה בנוגע לכניסה לארה"ב. שהיתי בארה"ב באופן חוקי במשך שנה ו 4 חודשים ( אושרו לי שתי הארכות על ויזת תייר) הסיבה ששהיתי מעבר למצופה, עברתי תאונת דרכים ששיתקה אותי לתקופה - נכנס בי נהג שיכור. יצאתי מארה"ב בספטמבר 2014 ואני מעוניינת לחזור לטייל ולבקר את המשפחה במרץ 2015. החוויה הראשונה הייתה לא הכי נעימה אני רוצה חוויה מתקנת. הוויזה שלי בתוקף לעוד 7 וחצי שנים. האם יש חוק שמחייב הישארות מסוימת בארץ לפני החזרה? מה הסיכוי שלא יתנו לי להיכנס? אני מתחילה ללמוד באוקטובר. אשמח לקבל עזרה מכם. תודה רבה.

    השב
  • 08:54, 21 בינואר 2015

    האם יש חוק שמחייב הישארות מסוימת בארץ לפני החזרה?
    לא
    מה הסיכוי שלא יתנו לי להיכנס?
    קיים, אי אפשר לדעת, יש לך תנאים מקלים, אבל ישראלי שהיה שנה וחצי בתור תייר לא יקבל להכנס שוב בשנה שאחר כך

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.