ויזת j1 - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • מריאן

    נשלח ע"ימריאן 16:37, 20 באפריל 2015

    שלום רב. אני נמצאת כרגע בארה״ב תחת ויזה j1. אני עוזבת את התכנית שאיתה אני עובדת ועומדים לבטל לי את הויזה. הבנתי שיש אפשרות להשאר 30 ימים באופן חוקי בארה״ב לאחר תום התכנית. השאלה האם זה עדיין רלוונטי במידה ואני פורשת מהתכנית. ממש אשמח אם אקבל תשובה בהקדם. תודה רבה!

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    14:34, 22 באפריל 2015

    שלום מריאן,

    בכל מקרה יש לך 30 יום לאחר מועד הסיום שלך את התכנית לעזוב את ארצות הברית.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.