הנפקת אזרחות לבת - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אזרח

    נשלח ע"יאזרח 00:15, 26 בפברואר 2013

    שלום, אני אזרח אמריקאי אך עזבתי את ארה"ב בגיל 10. יחד עם זאת, הוריי אזרחים אמריקאים ששהו בארה"ב כאזרחים לפחות 3 שנים בהיותם מבוגרים. על סמך זאת, אני מבין שקיימת אפשרות להנפיק אזרחות לביתי על פי חוק הסב. בנוסף, אני גרוש, אפוטרופוס אך לא משמורן. האם סוגיה זו עשויה להקשות על הוצאת אזרחות לבת? אם כן, מה הדרך הטובה ביותר להתמודד עם סוגיה זו?

    השב
  • 08:27, 26 בפברואר 2013

    If your parents are american and lived there for 5 years 2 after age 14 then yes, however you need legal and physical custody of your child

    תגובה
  • 10:02, 5 במרץ 2013

    If you parents have Citizenship and one of them (the one with CItizenship) lived in the U.S. for 5 years then we can do through grandfather clause. This is my specialty so if you are interested call me 025903444

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.