גרין קארד - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • ליאת

    נשלח ע"יליאת 07:21, 30 באפריל 2015

    שלום, אני נשואה לאזרח אמריקאי ויש לנו ילד בן שנתיים וחצי. אנחנו מעוניינים להגר לארה"ב בקיץ הקרוב. קיבלתי הצעת עבודה ואני מעוניינת להתחיל לעבוד בה עם הגעתי. מהי הדרך הנכונה לאשר לי גרין קארד ולאשר את אזרחותו של בני? האם זה צריך להיעשות כבר עכשיו בארץ או רק כשנגיע לארה"ב? תודה

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    13:21, 7 במאי 2015

    שלום ליאת,

    כאישה הנשואה לאזרח אמריקאי, יש לך ולבנכם המשותף זכות להגר לארצות הברית. הדרך הנכונה היא להתחיל את התהליך מישראל ולא להיכנס לארצות הברית כתיירת ואז לבקש שם החלפת מעמד לגרין קארד. התהליך לוקח זמן - כשנה בדרך כלל. יש אפשרות לבקש את זירוז הטיפול בבקשה, אולם בכל מקרה מדובר בחצי שנה לכל הפחות.

    בהצלחה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.