קבלת אזרחות אמריקאיתצ - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אבישג

    נשלח ע"יאבישג 21:31, 9 במרץ 2013

    בעלי, ושני בניי הם בעלי אזרחות אמריקאית. בעלי נולד בארה''ב , ולבניי עשינו אזרחות מתוקף כך שבעלי וסבתם אזרחים אמריקאים. האם אני יכולה לקבל אזרחות אמריקאית, ללא צורך בגרין קארד קודם?כלומר, אני לא מעוניינת להגיע כול שנה לארה''ב במשך 5 שנים.(כולנו גרים בארץ)

    השב
  • 21:59, 9 במרץ 2013

    You would need to live in the U.S. for 3 years with a green card

    תגובה
  • 18:56, 10 במרץ 2013

    1.האם צריך לחיות 3 שנים מלאות, או אפשר להגיע פעם בשנה לארצות הברית?

    2.מה התנאים לקבלת גרין קארד במקרה שלי?

    תודה מראש

    תגובה
  • 21:58, 10 במרץ 2013

    You need to live there most of the time for 3 years with a green card before you can apply

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.