קבלת גרין קארד - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • עוז

    נשלח ע"יעוז 22:55, 26 ביולי 2015

    היי שלום רציתי לדעת כמה זמן המקסמילי שאני יכול עדיין להשאר בארץ מאז קבלת הגרין קארד ? שמעתי שחלק אומרים עד תוקף הבדיקות הרפואיות שהן פחות מחצי שנה וחלק אומרים עד שנה . מה באמת נכון ומה הדרכים לשהות ארוכה לצורך התארגנות ?

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    12:27, 31 ביולי 2015

    שלום עוז,

    הדרישה בהליך הגירה לאמריקה באמצעות גרין קארד, היא להגיע לארה"ב טרם פג תוקף הבדיקות הרפואיות. תוקף הבדיקות ל- 6 חודשים.

    בהצלחה,

    יהושע פקס, עו"ד

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.