ויזת E-2 - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • Hila

    נשלח ע"יHila 13:29, 3 באוגוסט 2015

    אני מתכננת לעבור לניו יורק בתוך חצי שנה.הרעיון הוא לפתוח עסק בתחום המזון.הבנתי שויזת משקיעים היא הויזה הנכונה. האם מתחילים את התהליך מהארץ או מגיעים עם ויזת תייר,מחפשים לוקיישן לעסק ורק אז מתחילים את התהליך? ובכלל אשמח לפגישת יעוץ.

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    13:53, 3 באוגוסט 2015

    שלום הילה,

    כעיקרון ויזת E2 מוגשת דרך שגרירות ארה"ב בישראל. כישראלית את חייבת דרכון זר על מנת להיכנס לקטגוריה של הוויזה הנ"ל, כי ישראל עוד לא חתומה על האמנה ההדדית של ויזת E2 לארה"ב. הבקשה דורשת הגשת תכנית עסקית מפורטת, ולהכנת תכנית עסקית בוודאי עוזר להגיע לארה"ב. יחד עם זאת, אין חובה של הגעה פיזית לארה"ב טרם תחילת ההליך. נשמח לקבוע פגישת ייעוץ בנושא.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.