מגורים זמניים בארה"ב לבת זוג נשואה לאזרח אמריקאי - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • ליאור

    נשלח ע"יליאור 08:58, 13 באוגוסט 2015

    שלום יהושע, בהמשך לשאלתי, לבעלי שהוא אזרח אמריקאי הוצעה עבודה לשנה בארה"ב. איני רוצה לקבל גרין קארד. האם לדעתך (או מנסיונך) שהות חוזרת ונשנת שלי בארה"ב (של מספר חודשים מידי ביקור - עם הפסקה קצרה), תוך שימוש בויזת תייר, תעמוד בתנאי הוויזה. איני מבקשת לעבוד בארה"ב אלה רק לשהות לצד בעלי תקופה כמה שיותר ארוכה מהשנה הנל.

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהוש פקס, עו"ד,מנהל הפורום

    11:22, 17 באוגוסט 2015

    שלום ליאור,

    תוכלי כמובן לקבל ויזה לארה"ב כתיירת לתקופה של 6 חודשים. לאחר מכן, קיימת אפשרות לצאת ולהינס אולם ייתכן ותתקלי בבעיות להסביר שהייה רצופה בארצות הברית בעת כניסה ותשאול בביקורת גבולות.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.