דרכון בתוקף - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • דניס סרילאן

    נשלח ע"ידניס סרילאן 12:16, 29 באוגוסט 2015

    היי כבוד עו"ד. ברצוני לשאול שאלה, יום שני ה-31.8.15 נקבע לנו פגישה בשגרירות ארה"ב. ברגע זה שמנו לב שדרוש דרכון בתוקף למעלה מ-6 חודשים. בעת הגשת הטפסים הדרכון היה מעל 6 חודשים, נקבע לנו תאריך לפני שבועיים ונדחה בקעבות אילוצים. נקבע תאריך חדש ליום שני הקרוב, והדרכון נכנס לתוקף של פחות מ-6 חודשים. זה עלול ליצור בעיה מול השגרירות?? אנחנו מתכננים לשהות בחג הסוכות בניו יורק. תודה רבה!!

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    12:15, 9 בספטמבר 2015

    שלום דניס,

    האם יש לכם דרכון ישראלי? מדינת ישראל, יחד עם מדינות אחרות, פטורה מהדרישה להיכנס לארצות הברית עם דרכון אשר תקף למעלה מ- 6 חודשים. אני לא רואה כל בעיה עבורכם לקבל ויזה לארה"ב, אבל בכל מקרה באם השגרירות נתנה הנחייה לגבי תוקף הדרכון, אז חייב כמובן לפעול בהתאם להנחייה של פקידי הגירה לארה"ב בשגרירות האמריקאית.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.