נישואים לאזרח אמריקאי - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • יפעת

    נשלח ע"ייפעת 13:48, 13 בספטמבר 2015

    שלום , הייתי בארה"ב 3 שנים מתוכם שנתיים וחצי לא הייתי חוקית . יש לי חבר בעל אזרחות אמריקאית ששוהה כרגע בארה"ב. בכוונתי להביאו ארצה ולהתחתן איתו חתונה אזרחית . האם ניתן להגיש מסמכים דרך הארץ ? האם אני צריכה להגיש wavier עקב זה שלא הייתי חוקית ?

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    16:13, 21 בספטמבר 2015

    שלום יפעת,

    לא ברור מהשאלה שלך לפני כמה זמן התבצעה שהייה שלא כחוק בארצות הברית. בכל מקרה בוודאי כי תדרשי לבקש WAIVER. לא יהיה קל לקבל את ביטול איסור כניסה לארה"ב, באם השהייה הלא חוקית נעשתה ב- 10 שנים אחרונות, תדרשו להוכיח לרשויות ההגירה לארה"ב קושי יוצא דופן (EXTRAORDINARY HARDSHIP) כתוצאה מהפרדה בין בני זוג. זה לא פשוט.

    בהצלחה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.