האם ניתן לקבל אישור שהיה לאחר X שנים שחיים בארה"ב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • עירית

    נשלח ע"יעירית 11:32, 10 באוקטובר 2015

    שמעתי פעם שרוצים לאפשר לאנשים שגרים הרבה שנים בארה"ב, ולתת להם אישור. האם סביר להניח שמי שגר מעל 8 שנים (ללא גרין קארד או ויזה תקפה) יקבל אישור ? איך זה קורה ? תודה על כל תשובה.

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    10:59, 22 באוקטובר 2015

    שלום עירית,

    קבלת אפשרות לקבלת ויזה לארה"ב לאחר שהייה לא חוקית ממושכת קיימת, אולם האופציות מצומצמות למקרים ספציפיים ייחודיים.

    בברכה,

    תגובה
  • 11:57, 22 באוקטובר 2015

    תוכל לשתף בדוגמאות בבקשה ?

    תגובה
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    12:10, 22 באוקטובר 2015

    שלום עירית,

    שימי לב כי שהייה לא חוקית בארה"ב בכל מקרה מהווה מכשול, אבל כן יש אפשרות לדוגמא עבור צעירים ובוגרי אוניברסיטאות במקרים מסוימים לבקש ויזה לארה"ב. כמו כן, פליטים ומבקשי מקלט יכולים להגיש בקשה, נפגעי עבירות אשר דרוישם לרשויות החוק לצורך ההליך המשפטי, ויזות לארה"ב דרך קירבה משפחתית ועוד. אין אפשרות להציג בפורום מסוג זה את כל האופציות הקיימות.

    בהצלחה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.