כניסה לארה״ב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • Yafit

    נשלח ע"יYafit 22:27, 10 באוקטובר 2015

    הייי, לפניי כשלוש שנים יצאתי מארהב לאחר שהות יתר של חצי שנה . בהתייעצות עם עורכת דין נמסר לי שאם אנסה לשוב לארה״ב הויזה שלי תראה כמבוטלת ולא יאשרו לי כניסה . ביציאה מסרתי את ה i94 ואציין שגם התחתנתי שם עם אזרח אמריקאי אך מעבר לחתונה לא הגשתי טפסים. האם הוצאת דרכון חדש + הוצאת ויזה חדשה יפתרו את הבעיה שלי להכנס לארה״ב ?

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    10:54, 22 באוקטובר 2015

    שלום יפית,

    צריך לבדוק בדיוק כמה זמן שהיית בארצות הברית מעבר לתוקף הוויזה. שהייה לא חוקית של תקופה בין חצי שנה לשנה משמעותו איסור כניסה לארה"ב למשך 3 שנים. בטופס בקשה לקבלת ויזה לארה"ב את מתבקשת למלא מידע בקשר לכניסות קודמות לארצות הברית. אם תתפסי משקרת בטופס, לא תוכלי לשוב לארה"ב לעולם, לכן מאוד לא מומלץ לא להשיב על השאלות בכנות ולומר את האמת לפקידי הגירה לארה"ב בשגרירות האמריקאית.

    בהצלחה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.