ויזת K3/K4 במקביל לבקשת I-130 - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • מרדכי

    נשלח ע"ימרדכי 20:46, 11 באוקטובר 2015

    שלום. אני נשוי לאזרחית אמריקאית ושנינו מתגוררים עם ילדינו בישראל. אנו מעוניינים להגר לארה"ב ובאתר של USCIS ראיתי שיש אפשרות להגיש טופס I-130 עבורי ומיד לאחר אישור הקבלה, להגיש בקשה לויזת K3/K4 שתיתן לי אפשרות לעבוד בארה"ב עד לאישור הגרין קארד. אמרו לי שאישור הגרין קארד יכול לקחת בין חצי שנה לשנה, לכן חשבתי שאולי אם אבקש ויזת K3 זה יזרז את המעבר לארה"ב ונוכל לעבור מהר ואוכל לעבוד מיד. האם זה נכון? האם הזמן לקבלת ויזת K3 קצר יותר משמעותית מקבלת גרין קארד דרך אשתי?

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    09:40, 14 באוקטובר 2015

    שלום מרדכי,

    הניסיון שלנו בכל הקשור לקבלת ויזת נישואין לארה"ב דרך זוגיות עם אזרח/ית אמריקאי/ת מלמד כי אין הבדל בזמן ההמתנה בין ההליך לקבלת גרין קארד לבין ויזת K3 לארצות הברית. ההמלצה שלנו היא ללכת בדרך של גרין קארד לארה"ב על בסיס נישואים לאזרחית אמריקאית.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.