שאלה חשובה - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • טניה

    נשלח ע"יטניה 07:37, 8 בנובמבר 2015

    היי, לפני 13 שנה הורים שלי הגישו גרין קארד f4 כי אחות של אחי אזרחית בארהב. ולפני חודשיים הם עברו לארהב לתמיד ואני ואחי לא כי עברנו את גיל 21. אמרו לנו שנוכל גם לעבור לארהב אחרי שנתיים. רציתי לדעת אם לפני שאני יעבור לארהב אני יתחתן עם חבר שלי הוא יוכל לעבור איתי? או שעדיף להתחתן כשאני יהיה בארהב? איך זה הולך? וכמה זמן הוא יצטרך לחכות עד שיבוא איתי?

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    10:15, 8 בנובמבר 2015

    שלום טניה,

    ייתכן כי זמן ההמתנה עבורך לקבלת גרין קארד לארה"ב הוא קצר יותר משנתיים. זמן ההמתנה תלוי בגיל בו היית כאשר הורייך הגישו בקשה לקבלת גרין קארד לארה"ב באמצעות אח של אבא שלך. ההמלצה שלנו היא לא להתחתן עם חבר שלך עד שיהיה לך עצמך גרין קארד ואז להתחתן להזמין אותו להצטרף אלייך בארצות הברית.

    בברכה,

    תגובה
  • 12:16, 8 בנובמבר 2015

    ואם אני מתחתנת שם איתו תוך כמה הוא יוכל לבוא לחיות בארהב? או שאני והוא נצטרך לחיות בארץ.עד שהוא יקבל את הגרין קארד כם?

    תגובה
  • 12:17, 8 בנובמבר 2015

    הייתי בת 12 כשהם זכו בגרין קארד. כרגע אני בת 25. אז תוך כמה זמן בערך אני יקבל את הגרין קארד?

    תגובה
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    12:52, 8 בנובמבר 2015

    שלום טניה,

    אני מציע לקבוע פגישה אצלנו במשרד כדי שתוכלי לקבל תשובות לכל השאלות שלך לגבי הליך הגירה לארה"ב.

    בברכה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.