נישואין אזרחיים וויזה - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אור

    נשלח ע"יאור 13:37, 15 בנובמבר 2015

    שלום רב, אני מתכונן ללימודי דוקטורט בארה"ב ומתכנן לעבור לשם יחד עם בת זוגתי. לצורך העניין אנחנו מתכננים לטוס לאירופה ולהתחתן. שאלתי היא האם כדי שבת זוגתי תקבל ויזה אני חייב להיות רשום כנשוי במדינת ישראל או שתעודת הנישואין מספיקה? תודה

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס,מנהל הפורום

    15:13, 16 בנובמבר 2015

    שלום אור,

    בתשובה לשאלתך, תעודת הנישואין מספיקה. כל עוד הנישואין מוכרים במדינה בה התבצעו הנישואין. רשויות הגירה לארה"ב לא בודקים האם אתם רשומים כזוג נשוי בישראל או לא.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.