אזרחות או גרין קארד לאחר אישור אזרחות של האב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • עומרי נחום

    נשלח ע"יעומרי נחום 16:14, 23 במרץ 2016

    שלום, אבי גר בארה"ב מעל 20 שנים. שנה שעברה שבנו (אח החורג) הגיע לגיל 21 אבי ואישתו (ישראלית) קיבלו אזרחות. מה הפרוצדורה שלי גם לקבל אזרחות והאם אני זכאי בכלל. אני מתגורר בארץ ופעם בשנה נוסע לארה"ב. תודה רבה על תשובתך.

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    עו"ד יהושע פקס,מנהל הפורום

    11:04, 24 במרץ 2016

    שלום עומרי,

    לא ציינת בשאלתך בן כמה אתה, והאם אתה נשוי או לא? כמו כן, לא ברור על בסיס מה אביך קיבל אזרחות אמריקאית? בכל מקרה, אבא שלך רשאי להגיש בקשה עבורך כבנו להצטרף אליו בארצות הברית. אם אתה נשוי זמן ההמתנה למעבר לארצות הברית צפוי להיות ארוך יותר, לקבלת ויזת הגירה לארה"ב. אני ממליץ לקבוע פגישה במשרדנו על מנת לקבל תשובות מלאות על בסיס פרטי המקרה הספציפי.

    בברכה וחג שמח,

    יהושע פקס, עורך דין

    תגובה
  • 12:25, 24 במרץ 2016

    אני בן 29 נשוי כשנה וחצי.
    אבא שלי היגר לארה"ב באופן לא חוקי התחתן והביא ילדים לעולם, הילדים אמריקאים לכן אבי לא גורש.
    שהבן הגדול הגיע לגיל 21 הוא ביקש את ההורים שיקבלו אזרחות.
    אני שואל אם גם אני יכול לקבל אזרחות, לא מחייב לעבור לארה"ב.

    תגובה
  • מנהל הפורום:removed

    עו"ד יהושע פקס,מנהל הפורום

    12:39, 24 במרץ 2016

    שלום, אבא שלך כיום הוא אזרח אמריקאי לכן יכול להגיש בקשה עבורך ועבור משפחתך לעבור אליו לארה"ב, אבל בהחלט תצטרכו לעבור לשם. כמו כן, הליך קבלת האזרחות הוא הדרגתי, כמו גם זמן ההמתנה לאישור הבקשה ממושך.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.