לימודים בארה"ב בויזה J2 - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • חנן שושני

    נשלח ע"יחנן שושני 15:54, 28 ביולי 2016

    שלום וברכה. אני ואשתי עומדים לנסוע לארה"ב. אשתי קיבלה ויזה J1 לצורך עבודה בסוכנות, ואני קיבלתי ויזת J2. ברצוני לעשות בשנה הבאה פוסט-דוקטורט באחת מהאוניברסיטאות בארה"ב. האם ויזה J2 כפי שהיא - מספיקה לכך? האם אני צריך להוציא אישור אחר? והאם יש צורך בהוצאת אישור עבודה לצורך הלימודים? תודה!

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    עו"ד יהושע פקס,מנהל הפורום

    17:32, 3 באוגוסט 2016

    שלום חנן, ההמלצה שלנו עבורך זה לקבל ויזת J1 משלך לארה"ב לצורך לימודי פוסט דוקטורט. לפרטים נוספים והסבר מקיף יותר אתה מוזמן להתקשר למשרד לקבוע פגישת ייעוץ. בברכה, יהושע

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.