מוני

ויזת E2 עבור ישראלים

האם יש איזשהו צפי לאישור ויזת E2 לישראלים? הסיפור הזה נדחה המון המון זמן...

עו"ד יהושע פקס

שלום מוני, לצערנו, אין כרגע צפי לאישור המסלול. נקווה שבקרוב... בברכה, יהושע פקס, עו"ד

עו"ד יהושע פקס

שלום מוני, אכן כולם ממתינים כבר המון זמן לאישור ויזת E2 לארה"ב עבור ישראלים. לפי מה שאנחנו מבינים בצד האמריקאי כבר אישרו את ההסכם, אולם ממתינים לאישור על ידי הצד הישראלי, מפני שמדובר בהסכם הדדי, כלומר מדינת ישראל צריכה לאפשר לאזרחי ארצות הברית להשקיע בישראל ולקבל אשרת שהייה בארץ. לא ידוע לי כרגע צפי לגבי תאריך יעד לאישור ההסכם. בברכה, יהושע פקסף עו"ד