אורי

אשרת עבודה לארה"ב לידוע בציבור של אזרחית אמריקאית

שלום רב, בת זוגתי היא אזרחית אמריקאית. בכוונתו לצאת לטייל בארה"ב לכמה חודשים. לא נישאנו ברבנות ולא בנישואין אזרחיים ועל כן אנחנו ידועים בציבור (ישנו אישור של ביטוח לאומי). הונפקה עבורנו תעודת זוגיות של ארגון משפחה חדשה. ביקשנו מהשגרירות לדעת האם תעודה ואישור ביטוח לאומי מספקים על מנת לקבל אשרת עבודה עבורי בהיותי ידוע בציבור של אזרחית אמריקאית. בתגובה הם שלחו מייל ושאלו האם בכוונתו להגר לארה"ב. אין בכוונתו להגר כרגע לארה"ב, אלא רק לטייל ולעבוד קצת בשביל מחייה. מה עלינו לענות להם ומה התשובה לה הם מצפים.

עו"ד יהושע פקס

שלום אורי, רשויות ההגירה לארה"ב לא מכירות במוסד ידועים בציבור, אלא נישואים רשמיים בלבד, לכן לא תוכל לקבל מעמד חוקי בארצות הברית באמצעות זוגיות עם אזרחית אמריקאית. בברכה, יהושע פקס, עו"ד