מתעניין

דחייה ויזה למרות שיש ויזה

היי לפני שבוע הייתי בשגריריות עם אשתי.לשנינו היה ויזה ורצינו לחדש.קבלנו תשובה שלאישתי אושרה הויזה .וממני ביקשו להגיע לפגישה מחדש. אני עצמאי.יש לי עסק ובית פרטי אין לי אין לעבור לשם.באותו יום בראיון לא הגשנו שום מסמכים.כי זה היה מהיר לקחו לנו הדרכונים ואצבעות ואמרו הכל בסדר.מבחינת המשטרה לפני 4 שנים הוזמנתי לחקירה .אז כנראה שהם יודעים משהו? וכן לפני 22 שנה היינו בארצות הברית ושם נעצרתי על מהירות מופרזת.הוזמנתי לבית משפט.אך לא הגיעתי לבית משפט.יכול להיות שיש קשר למרות זאת?לפני שנתיים היינו בארצות הברית כשבועיים ולא נעצרתי בגבול. אשמח לתשובה.כל כך התאכזבנו כי רצינו טיול משפחה

עו"ד יהושע פקס

שלום רב, בשלב זה קשה לדעת מה הם יחליטו. צריך להמתין לתשובתם. בכל מקרה, אין לך כרגע מה לעשות, מלבד להמתין לתשובתם. בברכה, יהושע פקס, עו"ד