חסוי

השתתפות של זוג לא נשוי בהגרלה לגרין קארד

שלום, אנחנו זוג לא נשוי שרוצים להשתתף בהגרלה הקרובה של הגרין קארד. הבנו שבתור זוג לא נשוי אפשר להגיש 2 בקשות אחד לכל אחד כדי להגדיל את הסיכוי זכיה, 1. האם בבקשות צריכים לציין את הפרטים של בן/בת הזוג? או שבגלל שלא נשואים לא. 2. במקרה זכיה מה עושים כדי שהבן/בת הזוג השני יכלל בהוצאת ההדרין קארד? תודה רבה!

עו"ד יהושע פקס

שלום רב, במקרה של זכיה של אחד מכן, אז על מנת שגם השני יכול לקבל מעמד בארה"ב, יהיה צורך להתחתן, אם כי הדבר עלול לגרום להארכת תקופת ההמתנה. בברכה, יהושע פקס, עו"ד

חסוי

תודה על התשובה, מה זה אומר הארכת תקופת ההמתנה? למה הכוונה

חסוי

היי, תוכל בבקשה לענות? חשוב לי לדעת מה הכונה בהארכת תקופת ההמתנה