נחום דוד

הוצאת ויזה E2 ובאיזה שלב?

הוצאת ויזה מטיפוס E2.אני ואשתי ישראלים החיים בארץ.אשתי בעלת אזרחות ארגנטינאית (ארגנטינה חתומה על האמנה E2). אני מחזיק בחברה פרטית רשומה בארץ ,יחד עם אישתי כאשר לי 99 אחוז מהמניות. אני מעוניין להשקיע בעסק בארה"ב. האם החברה יכולה לרכוש את הנכס לבד ולבקש אח"כ ויזת E2? האם החברה יכולה לרכוש עד 50 אחוז מהנכס ואז לבקש ויזת E2? מהו סדר הפעולות הנכון למי מעוניין לקבל ויזת E2?

עו"ד יהושע פקס

שלום נחום, הדרישות העיקריות במסלול של ויזת E2 הן כדלקמן: 1) השקעה של כ-100,000 $; 2) המבקש צריך להחזיק לפחות 50% מהמניות בחברה; 3) העסק צריך להעסיק במשרה מלאה מספר עובדים שהם תושבים או אזרחים אמריקאיים. במקרה שלכם, ניתן יהיה להגיש בקשה לויזת E2 על בסיס דרכון ארגנטינאי. בברכה, יהושע פקס, עו"ד