אדי גרייזל

כניסה לארה"ב של אזרחית ישראלית שנשואה לאזרח אמריקאי

אני אזרח ארהב ואני ואישתי נשואים הן בארהב והן בישראל , אישתי בעלת ויזת תייר לארהב ואזרחות ישראלית , כרגע נמצאת בארץ... אני נוסע לעיתים תכופות מסיבות עיסקית לארהב והייתי רוצה שתצטרף אליי לחלק מהנסיעות , האם במעמד הכניסה לארהב היא צריכה להגיד שמגיעה כתיירת? כמלווה של בעלה ? אין לנו עניין כרגע להכנס לתהליך של קבלת גרין קארד

עו"ד יהושע פקס

שלום אדי, אם יש לאשתך ויזת תייר לארה"ב בתוקף, אז לא צריכה להיות כלשהיא בעייה עם הכניסה שלה לארה"ב. בברכה, יהושע פקס, עו"ד