אווה

גרין קארד לאדם שבעבר פשט רגל

אני אזרחית אמריקאית ובעלי בעבר הכריז על פשיטת רגל ויצא ממנה. אני רוצה לברר אם כעת לאחר שסידר את החובות, אנחנו יכולים להגיש בקשה לגרין קארד עבורו מהארץ במטרה לעבור לארה"ב בשנה הקרובה. כמו כן, האם היותו פושט רגל בעבר, מהווה שיקול לסירוב מתן גרין קארד.

עו"ד יהושע פקס

שלום אווה, כעקרון, אם פשיטת הרגל כבר מאחוריו, ואם תעמדו בתנאי המצאת תצהיר התמיכה הכלכלית (Affidavit of Support), אז לא צריכה להיות בעייה. בברכה, יהושע פקס, עו"ד