ניר

קבלת ויזת עבודה לארצות הברית

אני מעוניין לקבל ויזת עבודה לארצות הברית לחודש ספטמבר 17. האם אני יכול להתחיל את התהליך עכשיו ולקבל את הויזה לתאריך המיועד? הצעת העבודה שלי שם היא בסביבות ספטמבר של שנה הבאה אך אני טס לטיול ולא אהיה בארץ עד אוגוסט 17. הייתי מעוניין לסיים עם התהליך לפני הטיסה.

עו"ד יהושע פקס

שלום ניר, לא ברור באיזה סוג של ויזת עבודה מדובר. ככל והכוונה היא לויזת H1B, אז כדאי להתחיל להכין את כל הניירת כבר. יום הגשת הויזה יהיה בראשון באפריל 2017, ובמידה ובקשתך תאושר, תוכל לקבל את הויזה רק באוקטובר 2017. בברכה, יהושע פקס, עו"ד