שאלה - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • עידו

    נשלח ע"יעידו 14:40, 5 ביוני 2013

    שלום. שהיתי בארצות הברית כמעט 5 שנים כלא חוקי. ב 2010 יצאתי מרצוני וללא גירוש מגבולות ארצות הברית. יש לי עדיין ויזה בתוקף ואני רוצה לטוס לעשרה ימים לאירוע בארצות הברית. האם כדאי לי לטוס או שאני צריך waiver? תודה עידו

    השב
  • 15:15, 5 ביוני 2013

    You cannot enter the U.s. you have a 10 year bar

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.