שחר

ויזת סטודנט לארה"ב עם רישום משטרתי.

היי, יש לי מחר ראיון לויזת סטודנט. אני בן 22 וכשהייתי קטין נחקרתי ב2 נושאים שונים. שני התיקים נסגרו, אחד מחוסר עניין ואחד מחוסר ראיות, רציתי לדעת אם זה דבר שיכול לפגוע בסיכויים לקבלת ויזת הסטודנט. תודה.

עו"ד יהושע פקס

שלום שחר, הכל תלוי בסוג העבירות ונסיבות העניין - כך, שההחלטה תינתן על ידי רשויות ההגירה לפי שיקול דעתן. ככל ותקבל סירוב בגלל שתימצא מנוע כניסה לארה"ב, אז יהיה באפשרותך להגיש בקשה לחנינה (waiver). בברכה, יהושע פקס, עו"ד