רוול

ויזה לארה"ב לחייל משוחרר

שלום,התחלתי תהליך ויזה לארהב ויש לי כמה שאלות התחלתי תתהליך עם חברה איזה טיפים חשובים לראיון אני חייל משוחרר שנה ו3 חודשים עובד חצי שנה באבטחה קראתי שצריך מכתב מעסיק אז ביקשתי מהמנהל שלי והוא שלח לי טופס של תחילת עבודה ועד עכשיו האם צריך טופס אחר ? אני מתכוון לטוס עם חברה שלי והמשפחה שלה ביוני ל3 שבועות לחתונה של הבן דוד שלה בנתיים אין לי הזמנה לחתונה יש לי טופס על תשלום פסיכומטרי שאני עושה איזה עוד דברים יראו שאני קשור לארץ ?

עו"ד יהושע פקס

שלום רוול, באופן כללי, הסיכוי של חייל משוחרר לקבל ויזת תייר לארה"ב, אינו גדול במיוחד. כדאי לבקש מהמעסיק לכתוב גם מכתב אישי בנוסף לטופס תחילת העבודה. כמו כן, כדאי להביא דו"ח מהבנק (אם יש לך סכומי כסף מכובדים שם) ו/או הוכחה לכך שיש לך נכסים אחרים בארץ. לגבי המבחן הפסיכומטרי, הדבר עשוי לעזור, אבל בכל זאת, ההחלטה אם לתת את הויזה או לא, ניתנת לשיקול דעתו הבלעדי של פקיד ההגירה שיראיין אותך. בברכה, יהושע פקס, עו"ד