עצמון

בטופס - שאלה לגבי ויזה קודמת

במילוי הטופס של מועמד חדש לויזה יש שאלה "האם אושרה לך בעבר ויזה לארה"ב". בשנת 1991 אושרה לי ויזה לכל החיים, אך כמובן שאינה תקפה עכשיו. כאשר אני כותבת "כן" - אני צריכה למלא את תאריך הנפקת הויזה ותאריך הסיום שלה. האפשרות בבחירת שנה - עד 1997, כך שאיני יכולה לבחור את השנה הנכונה. גם אין לי תאריך סיום. מה עושים?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום עצמון, יש לציין שכן קיבלת ויזה לארה"ב בעבר, אבל לגבי התאריך לבחור באופציה "לא יודע/ת". בברכה, אלכס ברוש, עו"ד