ירדן

ויזה לאחר 2 סירובים של ויזה

שלום בגיל שהיתי ב2013 עד 2014 בארהב במשך 8 חודשים חוקית עם הארכה חוקית . סירבו לי לוי זה פעמיים והייתי בת 19. כיום בת 22 עבר שנה מהפעם האחרונה שניסיתי להוציא. אני עובדת ולומדת. האם לפי ניסיונך יכולים לתת לי ויזה ? או שאין סיכוי כלל. ?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום ירדן, מהניסיון שלנו עולה, כי מי שביקש בעבר הארכה לויזה בארה"ב (ללא קשר אם קיבל או לא), מקשים עליו בעתיד כשהוא מנסה לחדש את הויזה. לגבי שאלתך הספציפית - אם לא חל שינוי מהותי בנסיבות מאז שביקשת בפעם האחרונה, אז כנראה לא יתנו לך את הויזה (אם כי, יש לזכור שההחלטה היא נתונה בידי פקיד ההגירה, והוא יכול להחליט לפי שיקול דעתו). בברכה, אלכס ברוש , עו"ד