עידית

חשש לחטיפה

שלום, הגרוש שלי יליד רוסיה והיחסים בינינו רעים מאוד. בפעם האחרונה שדיברנו הוא איים שהוא ייקח את הבן שלי איתו לרוסיה. אני לוקחת את האיום ברצינות ורוצה לדעת האם במקרה שחלילה ירצה לממש את האיום שלו ברוסיה יחייבו להחזיר אותו לארץ כי זאת חטיפה או שיתנו לו מקלט? מחכה לתשובה לפני שאני פועלת בנושא

עו"ד דוד נרודצקי

רוסיה חתומה על אמנת האג מ- 1/05/2001. על מנת להתמודד עימו תזדקקי לעו"ד מקומי ועזרת רשויות החוק והאכיפה, כל זאת בהנחה שמקום מגוריו של בן הזוג ו/או מקום הימצאו ידוע לך. בנוסף, תוכלי לפנות לפורום חטיפת ילדים בניהולו של עו"ד יונתן דה פריס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עסקים ברוסיה והדין הרוסי