רומי

עסקים ברוסיה

שלום רב, רציתי לברר לגבי שיתוף פעולה של סטארט אפ ישראלי עם השוק הרוסי בתחום האינטרנט - מאיפה מומלץ להתחיל? מעוניין לבדוק משקיעים פוטנציאליים, שחקנים מרכזיים בפורטלים המובילים וקרנות הון סיכון מקומיות. אין לי מושג מאיפה להתחיל אבל השוק שם קורץ לי. תודה מראש רומי

דוד נרודצקי, עו"ד

מומלץ להתחיל באיסוף מידע בקרב עסקים שכבר פועלים במקום. עשרות חברות ויזמים ישראלים פועלים ברוסיה ומדינות חבר העמים, חלקם בתחום ההי טק. התחום אליו אתה מכוון מאד מפותח ומתקדם וברובו מכוון לחו"ל ולאו דווקא לשוק המקומי. מספר קרנות הון סיכון מרוסיה מקיימות בארץ מפגשים ופעילויות לקידום הנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עסקים ברוסיה והדין הרוסי