שמעון

חברה שנמצאת אצלי הרבה בבית

אני רווק מסודר כלכלית. אם פגשתי בחורה והחלטנו שאנחנו "חברים", והיא נמצאת אצלי בבית רוב השבוע, האם יש לה זכות חוקית בעתיד לתבוע ממני דבר כלשהו ? מבקש תשובה עניינת באמת ולא משהו כמו "לפעמים כן ולפעמים לא"... אם כן אז באילו נסיבות בדיוק ? אני לעולם לא אצהיר שאני מעוניין לשתף רכוש עם בת זוג.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

שמעון שלום, אין תשובה עניינית לשאלתך שכן הדבר תלוי בגורמים רבים שבוודאי אתה מודע להם עפ"י תשובתך... לכן אני יכול להמליץ לך לחתום על הסכם ממון בין בני זוג ידועים בציבור ובצורה זו להימנע מתביעות בעתיד שיש להם או אין להם סיכוי הכל בהתאם לנסיבות הספציפיות שלך.

שמעון

אני מנסה להבין מאיזה גבול מישהו במעמדי צריך להתחיל לדאוג... אם זו סתם "יזיזה" ? שלא נשארת לישון אצלי ואנו נפגשים מספר פעמים בשבוע לכמה שעות - יש עילה לדבר כזה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

אם זו מערכת היחסים ביניכם אז רב הסיכויים שאין עילת תביעה