יוסף האוסף

פינוי תכולת דירה של דירה עם מספר יורשים

אני של פריטים ישנים ובין היתר אני מגיע לבתיהם של אנשים שירשו דירות ורוכש מהם פריטים המעניינים אותי. השאלה שלי היא האם אני נדרש לבקש לפגוש את כל היורשים על מנת לבצע קניה של פריטי אספנות, או מספיק שאני פוגש בנציג המשפחה? תודה, יוסף, האוסף

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

יוסף שלום, יש לחלק את שאלתך לשני נושאים: 1. במקרה שיש צוואה - יש לוודא כי האדם שמוכר לך את הפריט הוא האדם שירש את הפריטים עפ"י הצוואה. 2. במקרה שאין צוואה - יש לבדוק ולבקש צו ירושה שבו יופיעו כל היורשים עפ"י חוק. יש לקבל את הסכמת כל היורשים טרם הקניה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות