ל

הארכת מינוי מנהל עזבון

מה כרוך בבקשה להארכת מינוי מנהל עזבון של בן משפחה אחרי מספר שנים אם יש הסכמה של כל היורשים? האם זה תהליך מהיר ומיידי או ששוב צריך לשלוח לאפוטרופוס הכללי ? (אין חסויים או קטינים)? אם המינוי נגמר לפני מספר חודשים ובינתיים לא הוגשה בקשה לחידוש - האם זה יכול להוות מכשול בחידוש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

לעניין הארכת תקופת מינוי מנהל העיזבון, יש לפנות בבקשה לבית המשפט. כל עוד לא נעשה שינוי בעיזבון, וכל היורשים מסכימים ומנהלי העיזבון עשו עבודתם נאמנה, לבית המשפט לא יהיה סיבה שלא להאריך את התקופה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות