אור

איסוף חומר האורך ארבע וחצי חודשים ועדיין בעיצומו

מדובר בתביעה לקצבת נכות בגין אכ"ע. לאחר כארבעה חודשים בהם קרן הפנסיה הצהירה כי היא עוסקת באיסוף החומר הרפואי גרידא. הקרן שלחה מכתב בו היא הודיעה כי האיסוף לוקח זמן רב וכי היא ממשיכה באיסוף החומר. עתה כבר עברו ארבעה וחצי חודשים - ללא כל הודעה מהקרן קרי והקרן "אוספת ואוספת" לטענתה. האם זה נורמלי? מה צריך לעשות בעניין? תודה על ההתייחסות והעזרה

עו"ד אילן להב

שלום אור נראה לי שפרק זמן זה מספיק - רצוי ליתן התרה בכתב - או על ידך, או ע"י עו"ד מטעמך, שתבהיר לקרן הפנסיה, את מחוייבותה, תוך איזכור נקיטה בפעילות משפטית, ככל שהעניין לא יסתיים. בברכה, עו"ד אילן להב 052-2431753