דרכון בריטי - פורום הדין האנגלי

שאלה חדשה
  • אור

    נשלח ע"יאור 11:24, 19 במאי 2013

    אני יליד אנגליה בן להורים ששהו שם עם אשרת עבודה אך ללא אזרחות. האם אני זכאי לדרכון? תודה.

    השב
  • 12:25, 19 במאי 2013

    לא
    אם גרת באנגליה ב10 שנים הראשונות של חייך - כן

    תגובה
  • 12:45, 19 במאי 2013

    במשך 10 שנים או במהלך 10 השנים?

    תגובה
  • 13:24, 19 במאי 2013

    10 שנים מהתחלת החיים

    תגובה
  • 13:36, 19 במאי 2013

    במשך 10 שנים או במהלך 10 השנים?

    תגובה
  • 03:26, 19 ביוני 2015

    לא

    תגובה
הפורום יעסוק בגירושין באנגליה, דיני אישות, אכיפת פסקי דין, ייעוץ ברכישת נדל"ן באנגליה וכו'