עמרם

חילוקי דעות בשותפות וחשש להברחת נכסים

שלום, אני שותף בחברה יחד עם עוד משהו, יש ביננו חילוקי דעות ולא מצליחים לקבל החלטות, בעקרון השותף שלי מורשה חתימה בחשבון ובסגרת תפקידו הוא אחראי על העברות בבנק, אם אני חושש שהוא מעביר כספים לחשבון פרטי, הוא מדבר עם ספקים ונותני שירות האם אני יכול על סמך החשש שלי לקבל צו מניעה, אני מרגיש שמשהו קורה מתחת לרגליים שלי, אשמח לתשובה

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

עמרם שלום, תודה על פנייתך, משאלתך עולה כי לשותף שלך יש יכולת גישה לחשבונות, חששך אינו בעלמא נתקלנו כבר בחברות רבות בהם שותף אחד החליט לפעול על דעת עצמו ולרוקן את החברה מנכסיה, בשלב זה יש איך לפעול אך חשוב לקבל תמונה מלאה ומדוייקת כלל הניתן על החשש והאסמכתאות שישנם לאותו חשש שלך, על מנת שניתן יהיה לפנות לביהמ"ש בבקשה לצו מניעה דחוף. מוצע לפנות להמשך פרטים ובדיקה בדרכים המקובלות.