ערן

עלות צו מניעה- למינוי דירקטור בחברה

שלום לכולם, אני בעלים בחברה והשותף שלי מעוניין למנות דירקטור שאני מתנגד לו, למיטב זכרוני יש לי זכות וטו בקבלת החלטות האם זה חוקי, האם אני יכול לקבל צו מניעה למינוי הדירקטור בחברה?

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

ערן שלום רב, שאלתך כולת מספר היבטים, האחד דורש לבחון את זכות הוטו שטענת שיש לך היכן היא מעוגנת, והשנייה לבדוק את תקנון החברה לפיו על החברה להתנהל, כמו כן, ככל ויש הסכם מייסדים ביניכם , חשוב לקרוא אותו כי הוא מחיל עליכם השותפים המייסדים חובות וזכויות. ככל ניתן לפנות בביהמ"ש בבקשה למתן צו מניעה, מוצע לפנות להשלמת פרטים ובדיקה בדרכים המקובלות.