טל

קבלת צו מניעה על שימוש בעיצוב גראפי- האם אפשרי

שלום, אם אני מבצעת עיצוב גראפי במסגרת ראיון עבודה וטרם נחתם הסכם עבודה, האם מותר להם לעשות בזה שימוש? האם אני צריכה להגביל את זה בהסכם ואם לא אז מותר להם, מה אפשר לעשות? האם ניתן לקבל צו מניעה שלא יעשו בזה שימוש בלי לשלם לי על זה, זה חברה גדולה

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

טל שלום, חשוב להבין מה נאמר לך לפני והאם הובהר לך שיעשו בזה שימוש או לא, מכל מקום, יש מקום לבחון באופן פרטני אם השימוש שהם עושים בזה הוא למטרת רווח ואז יש מקום לבחון פעולה משפטית כנגדם. מוצע לפנות להמשך טיפול בדרכים המקובלות.