ליאור

התנתקות מסלקום

אני רוצה לעבור לגולן טלקום ולהתנתק מסלקום. האם סלקום יכולים לקנוס אותי על ניתוק באמצע התקופה?

עו"ד נבו למפל

שלום ליאור. לא פירטת את מאפיינך כצרכן אולם במידה ובאמתחתך עד 100 קווים אזי ככלל, במידה והינך צרכן אשר הצטרף אל שירותי חברת הסלולר לאחר חודש נובמבר 2011 אזי אין קנסות יציאה, במידה והצטרפת לשירותי חברת הסלולר לפני חודש נובמבר 2011 אזי יש לשלם 8% מהחשבון החודשי הממוצע כפול מספר חודשי ההתחייבות שנותר. אולם, שים לב כי עליך להמשיך ולשלם עבור הציוד, במידה וקיים כזה, אשר מצוי אצלך מטעמה של חברת סלקום עד פרעונו המלא. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר