מאיה

בעלת 2 מספרים מחוייבת לשלם על העברת בעלות

אני בעלת שני מספרים בחברת גולן טלקום - מסיבות כאלו ואחרות שאינני יודעת - הם החליטו ששני המנוים יהיו תחת תיקי לקוח שונים.בגלל המבצעים ביקשתי לאחד ביניהם ובתגובה נמסר לי שמדובר בהליך העברת בעלות שכרוך בעלות של 49 שח.רציתי לדעת האם העניין חוקי בכלל?

עו"ד נבו למפל

שלום רב, איני בקיא בנסיבות המקרה אולם ככלל, העברת בעלות מחוייבת בתשלום לחברת סלולר. המלצתי הינה כי תבררי מדוע ףפוצלו המספרים מלכתחילה ולפעול בהתאם לתשובת חברת הסלולר. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר