אדם

איבוד מכשיר הטלפון שלי, כמה פיצוי מגיע לי?

חברת פלאפון איבדה את מכשיר הפלאפון שלי בעת שהוא נשלח לתיקון במעבדה של פלאפון,אציין והוסיף שהמקרה קרה יומיים לפני יום החתונה שלי. מה סכום הפיצויים שמגיעים לי? בגין אובדן מכשיר, זכרונות ואנשי קשר, תמונות

עו"ד נבו למפל

שלום רב איני מכיר את פרטי המקרה ומשכך איני יכול להמליץ על סכום . יחד עם זאת ככל וכך קרה, יש בידיך זכויות ברורות. המלצתי הינה כי ראשית תפנה אל חברת פלאפון במכתב טענות בו תציין את דרישתך. ככל ומכתב זה לא יענה או לא יהיה לשביעות רצונך, תוכל לבחון פנייה אל בית המשפט. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר