יוליה

המשך חיובים של הוראת קבע לאחר תום ההסכם במחיר מוזל.

שלום רב, שאלה שלי: חברת סלקום המשיכה לחייב את ההוראת קבע שלי במשך 5 חודשים בתום ההסכם בינינו במחיר מוזל וחייבה אותי בסכום הכפול. כך שילמתי יותר ב750 ש"ח מהסכום שהייתי אמורה לשלם. כאשר פניתי לנציג החברה נאמר לי כי הם שלחו חשבנוניות שבהם רשום מחיר חדש וכיוון שלא הגבתי ולא סירבתי לחיובים זא מווה הסכמתי לכך.אני לא קיבלתי מחברה חשבוניות. בנוסף כאשר רציתי שינתקו אותי נאמר לי כי בכול זאת יחייבו אותי חודש מראש גם וכאשר לא אשתמש בשירות שלהם. (זה לא נראה לי חוקי כלל, כי לא ניתן לחייב צרחן בגין שירותים שלא קיבל). אני לא מסכימה למחירים המופרזים שחייבו אותי ומעוניינת לפנות לבהמ"ש לתביעות קטנות. האם התביעה הינה רלוונטית?

מיטל

הי יוליה, גם לי קרה את אותו הדבר? האם פנית לבהמ"ש?

עו"ד נבו למפל

שלום, איני מכיר את נסיבות המקרה ולפיכך איני יכול להמליץ על הגשת תביעה. יחד עם זאת, לאור הפרטים שציינת, נראה על פניו כי התנהלות חברת הסלולר אינה תקינה ובהחלט יתכן כי ראוי שתבחן בבית משפט. בהצלחה עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר