חיים לזרוביץ

"הטבה" של סלקום שמאחוריה סוס טרויאני של של מאות שקלים

בתחילת חודש יוני ,לקראת נסיעה של 10 ימים לרומניה , פניתי לסלקום כדי להסדיר אפשרות של חבילת שיחות מרומניה לקוו ביתי של בזק בארץ. במרכז השירות שליד קניון הזהב בראשון לציון קיבלתי "בשורה משמחת" שבתור לקוח חדש זכיתי ב "הטבה" שמשמעותה שיות בעלות 75 אגורות לדקה לפי שיטת דיברת שילמת . לא נאמרה חצי מילה שמאחורי ה "הטבה" נפתחת אוטמטית גלישת אינטרנט בעלות אסטרונומית , אלא אם ביקשתי מפורשות חסימת הגלישה . תרגיל עוקץ קלאסי. היות וחשדתי ב "נדיבות של סלקום" וכדי שיהיה לי לפחות תמליל של שיחה במידה והעניין יגיע לבית מישפט התקשרתי למוקד השירות של סלקום . הפעם ה "הטבה" ירדה ל 69 אגורות לדקה ושוב אף מילה על הסוס הטרויאני שמאחורי ה "האבה" . בינתיים חוייבתי על יותר מ 900 שקלים על הגלישה שלא צרכתי ממנה דקה אפילו. כי בהגיעי לנמל התעופה של בוקרסט רכשתי שלושה כרטיסי סים של רשת Vodafone הרומנית בעלות של 55 שקל לסים שהקנה לי חבילת גלישה של 10 Gb לחודש בתוספת שיחות והודעות ללא הגבלה . אני בתחושה שאני לא היחידי שנפלתי קורבן ל "הטבות" של סלקום.

עו"ד נבו למפל

שלום ככלל אי גילוי מרכיב מהסכם התקשרות על ידי ספק השירות אינו חוקי ואינו תקין. ככל ואכן לא עודכנת לגבי כך, הדבר על פניו אינו חוקי. המלצתי הינה כי תפנה אל החברה בדואר רשום והעלה טענותיך. ככל והמכתב לא ישא פרי ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט. בהצלחה עו"ד נבו למפל

נתן בן חיים

עשינו שייט מ-116 עד 18.6 על נהר הריין. על האוניה אין וי.פי ולכן גם לא ניתן להתקשר טלפונית. לא עשינו חבילה של שיחות מהארץ. קבלנו את החשבונית של סלקום לתאריכים 14,6 עד 13.7 וחייבו אותנו על הטל. שלי ב-1070.70ש"ח על 43 דקות שנעשו ביום 14.6 (הינו על האוניה ) ואת מס . הטלפון של בעלי באותו יום ובאותה שעה(עבור 31 דקות) ב_523.90ש"ח. ס"ה 1594.60 ש"ח (עבור 74 הדקות.) אינני יודעת מאיפה הם לקחו את הסכומים הנ"ל והדקות היות ולא דיברנו כלל כשהינו על האוניה. אפילו אם רציתי ללא חבילה וללא \ וי.פי לא ניתנת לבצע שיחות בסלולר. פניתי לחב' סלקום ולאחר שעה של בירור הסכימו בפני מ שורת הדין לזכות אותי ב-300ש"ח. אבל זה לא מספק אותי מכיון שלא דיברנו כלל ואפילו אם רציתי לשוחח לא יכולנו. קבלתי בפקס את פירוט השיחות וזה לאחר בקשות. אנו זוג גמלאים שהסכום שחויבתי מהוה הוצאה גדולה עבורנו במיוחד שחייבו אותנו לא בצדק. מחכה לתשובתכם ואנא תודיעו לנו מה עלינו לעשות בהמשך . מודים לכם מראש נתן ומרים בן חיים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר