יובל בנישתי

חיוב חודש מלא בעת התנתקות מסלקום

שלום רב, התנתקתי מחברת סלקום ב08.06.16 וחוייבתי בחודש מלא (בסך של כ93 ש"ח). ששאלתי את נציג חברת סלקום, נאמר לי שזה הנוהל בחברה. חשוב להדגיש שלא נאמר לי באף מקום שאני אמור להיות מחוייב בחודש מלא שהרי אחרת הייתי פועל אחרת. השאלה היא האם יש להם זכות חוקית לכך? תודה, יובל

עו"ד נבו למפל

שלום מבחינה חוקית נושא החיוב היחסי טרם הוסדר על אף שנערך שימוע בעניין אצל משרד התקשורת. ככל וכך, ניתן לפנות בכתב באמצעות דואר רשום אל החברה ולהעלות טענותיך לגבי החיוב היחסי אי ציון עובדה זו בפניך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר