אלכס

מכשיר סלולר שהתקלקל בתקופת האחריות

קניתי מכשיר LG G4 ברשת של חנויות פרטית, אשר מיבאת מכשירים בייבוא מקביל. בעת הקנייה שלימתי על אחריות מורחבת לשנה. כעבור 8 חודשים המכשיר שבק חיים, עם תקלה אשר מוכרת לייצרן והם מודים בקיומה לפי הפרסומים בתקשורת. החנות ממנה נקנה המכשיר פשטה רגל והיבואן הרשמי לא מוכן לקחת אחריות על המכשיר בגלל שהוא בייבוא מקביל. התיקון עולה כשליש מעלות המכשיר. התקלה נובעת מפגם בייצור של המכשיר ואני כבר לא יודעת למי לפנות. אשמח לעזרה. הרבה תודה

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב נראה כי קיימות לך זכויות לגבי היבוא מקביל שסיפק לך את האחריות ולא מול היבואן הרשמי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר